22 Ekim 2008 Çarşamba

Nisan ve Buzdolabı - Episode 2



( Sahne Nisan ve elinde Episode 1’un kahramanı, film sonunda döndürülen –öldü sanılan ama ölmeyen- vantuzlu fare ile açılır)
İiiyooo...Onun tombiş ayaklarını sevebilirsiniz. Bunun ayakları hiç pis değil. (Oyuncak farenin yapıştırma vantuzunun yalanan bir şey olduğunun bilinciyle yalamaya başlar.) Dilimle yalıyorum. Yalıyorum. (Sandalyeden iner aşağı) O fırın kağıdı hala cebinde duruyor mu? Katlayalım, bakın. Oğlum bak, şöyle katla. Baba...yan. Benim .............(anlaşılamadı) böyle katlayın dedi. Anladın mı oğlum? Böyle biraz katlıyosun, böyle katlıyorsun. Oğlum bunu ben senin cebine koyacam, istersen al istersen alma. (Babanın cebine koyar) Hadi bu telefonu bitir de git. Annen burdan yere düşer gibi oluyor. (bkz: episode 1 “Sen çok yaklaştığın için düştüm”) (Yalamaya başlar.) Neye güldün? (Vantuzun hızla yapışması gerektiğini anımsar.) Çok hızlı.(Çottanak...Patır kütür)Neye güldün? Saçmalama..

* fırın kağıdı = elektrik faturası

6 yorum:

Handan dedi ki...

ahahahahahah nisan buzdolap satacak/tamir edecek bir iş yapacak böyle ama ne yapacak du bakalım. o anlaşılamayan yerde ''kocam'' diyor sanırım!

Trincess dedi ki...

Sizleri sozlukten taniyorum. Masallah, oyle tatli ki =)
Sanirim benim kusagim(?) diyor anlasilamayan yerde. Cok fena sallamis da olabilirim =)

trincess

katre dedi ki...

hayır hayır benim "hocam" diyor. ya da nisan'a soralım tekrarlasın bize dediğini. bitirsin bu karmaşayı :))ayrıca "oğlum ben bunu senin cebine koyacam, istersen al istersen alma" nasıl bir hoşgörü örneğidir öyle? ahaha.. mütemadiyen izliyor ve izlettiriyoruz efendim. güney bey'in maceralarını da bekleriz !

Zeynep dedi ki...

ya ben bunlara bakıp bakıp fena oluyorum monologlar süper. ifade marifeti ayrı bir konu, maşallah maşallah. :P

İzDüŞümLeR dedi ki...

Maşallah ne kadar zeki .Konuşmalara bayıldım.Can büyük ,beden küçük dediklerinden.

Allah nazarlardan korusun ikisinide :)

Adsız dedi ki...

hastalarıyım, ekşi sözlükte okuduğum tek başlık takip ettiğim tek blog. benim de çocugum olsun ama bunlar gibi olmazsa gider değiştiririm yerine yenisini alırım:)